Priprema za TOEFL I IELTS

Резултат слика за medjunarodni ispiti

 

Pripreme za TOEFL I IELTS se održvaju kao kratki kursevi usmereni na uspešno polaganje željenog ispita. Pripreme se održavaju 2 puta nedeljno po 90 minuta i traju 3 meseca + 1 mesec simulacija (opciono). Polaznici ne moraju da idu na simulacije nakon tri meseca kursa ako u toku kursa postignu željenu ocenu ili broj bodova na testu.

Pripreme obuhvataju sve delove testa (writing, reading, speaking, listening).

Za pripremu se koristi knjiga koja služi kao osnovni materijal za kurs, ali je tokom nastave obezbeđen i dodatni materijal za vežbanje. Dodatni materijal je odabir najboljih delova iz raznovrsne literature za pripremu ovih ispita. Dodatni materijal je uključen u cenu priprema. Cena kursa uključuje i besplatne simulacije na kompjuteru (za TOEFL) kao i celokupne simulacije testa za IELTS. Simulacije se rade na kraju svakog meseca kursa.

Svi kandidati koji žele da krenu sa pripremama za ove ispite treba da poseduju minimum B2 (upper-intermediate) znanje engleskog jezika. Pre početka kursa svi kandidati rade ulazno testiranje u školi na osnovu kojeg se procenjuje njihovo predznanje.