Priprema za PET, FCE, CAE, CPE, GOETHE, ÖSD, DELF, DALF, CILS

Резултат слика за medjunarodni ispiti

Kome su namenjeni ovi ispiti?

Onima koji žele da:

  1. Rade u međunarodnim kompanijama u Srbiji ili u inostranstvu
  2. Završe osnovne studije u inostranstvu
  3. Završe postdiplomske studije u inostranstvu
  4. Onima koji vole engleski jezik i žele da usavrše i provere svoje znanje

Ukoliko želite da polažete jedan od Camridge ESOL ispita kako biste radili ili studirali u inostranstvu, pre prijave na kurs informišite se koji Vam je ispit tačno potreban, koja ocena se od vas očekuje i kad treba da imate rezultate. Iako se neki od Cambridge ESOL ispita mogu izjednačiti sa određenom ocenom na IELTS ili TOEFL ispitu (pogledaj tablicu u delu “mešunarodni ispiti”), neke institucije to ne priznaju i isključive su u pogledu ispita koje navode u kriterijumima za prijavu.

Pripreme za Cambridge ESOL ispite održavaju se u malim grupama (maksimalno 4 polaznika) u trajanju od 8 + 2 meseci (8 meseci priprema i 2 meseca simulacija ispita) ili individualno.

Pripreme pokrivaju razvoj svih veština potrebnih za uspeh na ispitu: Reading (Čitanje), Writing (Pisanje), Listening (Slušanje), Use of English (Poznavanje engleskog jezika) i Speaking (Pričanje).

U toku kursa predavači koriste mnoštvo dodatnog materijala u zavisnosti od potreba polaznika. Kurs se dopunjava najboljim probranim delovima iz dostupne literature kako bi se sve veštine polaznika razvijale ravnomerno.